Familie Curvers | Archief
100
page-template-default,page,page-id-100,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Archief

Met deze site wordt als het ware op een dynamische wijze een digitaal archief gevormd. Toch is het belangrijk dat ook originele (papieren) archiefstukken bewaard blijven. Zij vormen een bron van informatie voor latere generaties. Bij sterfgevallen worden de fysieke bezittingen vaak verdeeld terwijl  “papierwerk” vaak wordt opgeruimd. Hierbij is te denken aan eigendomsaktes, trouwaktes, diploma’s, getuigschriften, testamenten, foto’s, werkgevershistorie, etcetera. In feite allemaal documenten die het leven van een familielid goed documenteren.

Wij willen dit soort zaken graag bewaren voor het nageslacht zodat toekomstige generaties een goed beeld hebben van ons leven. Heeft u dit soort documenten en wilt u die voor de toekomst veilig stellen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij willen ze graag verantwoord voor u archiveren.