Familie Curvers | Links
85
page-template-default,page,page-id-85,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Links

Interessante links gezien? Laat het ons weten via de contact pagina.

 

www.evas-workshops.wix.com/powertex

Een bijzondere site waar de creativiteit vanaf spat. Met Powertex en Stone art zijn fantastische resultaten te behalen. Eva laat dat zien op haar site en geeft u graag een workshop. Eva Janssen-Curvers is de dochter van Wiel Curvers (IXh) en Regien Welten.

 

www.beroepskeuzeonline.nl

Hans Curvers heeft gewerkt als beroepskeuzeadiseur / loopbaanadviseur bij diverse organisaties ( o.a. arbeidsbureau / vakbond CNV ) en sinds 2009 ondernemer met een eigen bedrijf met online internet-loopbaanadviestests. Hans is de zoon van Frens van Curvers Sjang (IXd).

 

www.roycurvers.nl of www.teamsunweb.com

Roy Curvers, maakte in 2008 op 28-jarige leeftijd zijn debuut als professioneel wielrenner bij team Skil-Shimano. Via Argos Shimano werd het Giant Shimano, Giant Alpecin en Team Sunweb.  Met Roy als wegkapitein was het team in 2013, 2014 en 2017 bijzonder succesvol in de grootste wielerwedstrijd ter wereld: le Tour de France. Roy is de zoon van Lei van Harie Curvers (IXg).

 

www.piantedidomani.nl

Piante di Domani is een tuinplanten groothandel van eigenaar Michiel Curvers, zoon van Math van Harie Curvers (IXg).

 

www.mevrouwknot.nl

Onder de naam mevrouw Knot ontwerpt Milou Curvers websites, huisstijlen en familiedrukwerk voor alle gelegenheden. Specilaiteit: handwrighting, voor als een keer echt persoonlijk moet zijn. Milou is de dochter van Chrit van Harie Curvers (IXg).