Familie Curvers | Een boek voor Vive
21878
post-template-default,single,single-post,postid-21878,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Een boek voor Vive

Een boek voor Vive

Op 8 november 2010 is Vive, de dochter van Jeroen (zoon van Math van Harie Curvers) en Peggy Curvers, op een leeftijd van negen maanden overleden aan de gevolgen van een stofwisselingsziekte. Vive heeft Jeroen en Peggy bewust gemaakt van het leven en geleerd intens te genieten. Vanaf Vive’s geboorte tot aan de dag dat zij haar eerste verjaardag zou moeten vieren heeft Peggy een weblog bijgehouden. Een dagelijks verslag over het emotionele leven van een gezin dat steeds opnieuw de kracht probeert te vinden om door te gaan. Om steeds weer dat ene lichtpuntje te vinden. Vele mensen hebben het weblog gevolgd. Het boek is een intens weblogdagboek met reacties van volgers, aangevuld met verhalen van naasten en deskundigen.

Vive lag 9,5 week in het UMC Maastricht. Peggy en Jeroen konden terecht in het Ronald McDonald huis aldaar en waren daardoor in staat dicht bij Vive te blijven.  Een ontroerend boek dat met de ondertitel, liefde kracht en positiviteit verslag doet van een aangrijpende periode. De opbrengst van dit boek komt volledig te goede aan het Ronald McDonal Kinderfonds.

Meer informatie is te vinden op www.teamvive.nl/boek-vive

No Comments

Post a Comment